Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه بزرگمهر قائنات و بوعلی سینای همدان با نصب سختی‌گیر آب و همچنین لایروبی قنوات تأمین آب دانشگاه اهداف دانشگاه سبز را محقق کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه بزرگمهر قائنات و دانشگاه بوعلی سینای همدان در راستای تحقق دانشگاه سبز اقدام به نصب سختی گیر آب و همچنین لایروبی قنوات پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین راستا دانشگاه بزرگمهر قائنات با نصب سختی گیر از هدر رفت آب جلوگیری کرد. همچنین با آبیاری قطره‌ای محیط فضای سبز دانشگاه برای کاهش مصرف آب اقدامات مهمی انجام داد.

تفکیک شبکه آب شرب از آب فضای سبز، بهسازی شبکه آب‌رسانی، استفاده از چاه‌های جذبی، جمع‌آوری آب‌های سطحی و استفاده از آن در فضای سبز و آبیاری قطره‌ای ازجمله اقدامات دانشگاه بناب برای مدیریت مصرف آب در این دانشگاه است.

دانشگاه بوعلی سینا نیز با استفاده از لایروبی قنوات به‌منظور تسهیل انتقال آب قنوات به دریاچه مصنوعی دانشگاه و ذخیره آب، جداسازی آب شرب از آب بهداشتی، طراحی مخزن برای جمع‌آوری آب قنات، احداث استخر جهت ذخیره آب و اجرای طرح کنترل و هدایت آب‌های سطحی به دریاچه جهت ذخیره و آبیاری فضای سبز باعث کاهش مصرف آب در این دانشگاه شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه سبز دانشگاه بزرگمهر قائنات دانشگاه بوعلی همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۱۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد