Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@01:00:41 GMT

سختی گیر رزینی اتوماتیک

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۹۸۰۵

سختی گیر رزینی اتوماتیک

سختی گیر اتوماتیک به سیستم رسوب زدایی که بعد از انجام سختی گیری از آب، و با توجه به میزان سختی آب و مقدار مصرف، می‌توانند برای احیای رزین برنامه‌ریزی شوند گفته می‌شود. این کار با استفاده از شیرهای تمام اتوماتیک بدون نیاز به اپراتور قابل دستیبابی است.

به گزارش ایسنا به نقل از مخزن سازه، شیر تمام اتوماتیک جریانی نسبت به شیرهای اتوماتیک زمانی از نظر میزان شستشو و هدررفت آب، راندمان و صرفه اقتصادی بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سختی گیر رزینی frp اتوماتیک

سختی گیر رزینی فایبرگلاس اتوماتیک به سیستمی گفته می شود که عمل احیای رزین را پس از رسوب زدایی و گرفتن سختی آب به صورت خودکار انجام می دهد. سختی گیر رزینی فایبرگلاس عمر بیشتری دارد همچنین بدنه آن کمتر دچار خوردگی می‌شود. سختی گیر رزینی FRP با عبور آب سخت از بستر رزین باعث تبادل یون بین آب و رزین شده و آب نرم با سختی تا حد صفر ppm می‌رساند. سختی گیر رزینی اتوماتیک FRP جهت تحمل فشار تا ۴ بار بوده و آب ورودی توسط آب پخش کن در قسمت فوقانی به صورت یکنواخت بر روی سطح رزین پاشیده می شود و آب نرم در قسمت پایین دستگاه توسط نازل مخصوص جمع آوری می شود. حجم رزین برحسب نوع آن ۵۰ تا ۷۰ درصد حجم استوانه می‌باشد که فضای خالی برای انبساط رزین در نظر گرفته شده است.

سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک چگونه کارمی‌کند؟

عمل احیای رزین پس از رسوب زدایی به صورت خودکار توسط شیر تمام اتوماتیک انجام می گیرد و با توجه به برنامه‌ریزی که به سیستم داده شده توسط کیت‌های تشخیص به شیر تمام اتوماتیک فرمان بک واش و احیای رزین داده می‌شود. از لحاظ هزینه اولیه شیرهای تمام اتوماتیک نسبت به شیرهای دستی سلو ولو بیشتر می‌باشند ولی از لحاظ راندمان و میزان هدر رفت آب در زمان بندی تعیین شده، صرفه اقتصادی بیشتری دارند. شیوه ی کار سختی گیر اتوماتیک بر مبنای میزان جریان و یا از طریق تنظیم زمان می باشد.

عبور آب سخت از بستر رزین باعث نبادل یون بین آب و رزین می‌شود و با افزایش زمان سرویس رزین های بالای بستر اشباع شده و تبادل یونی در لایه های پایین ستون بستر انجام می شود و در نهایت زمانی فرا می رسد که کل رزین ها اشباع شده و زمان احیا نمودن رزین ها توسط آب نمک در تانک نمک فرا می‌رسد.

شیرسختی گیررزینی تمام اتوماتیک

شیرسختی گیر رزینی اتوماتیک عمدتاً در دو نوع جریانی و زمانی  موجود می‌باشند. نوع جریانی آن به وسیله یک سنسور که در خروجی آب تصفیه شده قرار دارد، با گذر آب قابل برنامه‌ریزی می‌باشد به گونه‌ای که عمل بکواش و احیای رزین  را می‌توان به نسبت حجم آب خروجی تنظیم و برنامه‌ریزی کرد ولی در نوع شیر زمانی تمامی مراحل به وسیله زمان برنامه‌ریزی می شود. قیمت شیر  تمام اتوماتیک  سختی گیر  به سایز شیر  میزان گذر آب از آن و نوع جریانی و زمانی بستگی دارد.

شیرهای اتوماتیک سختی گیر رزینی عمدتاً  یک برنامه بیشتر از نوع نیمه اتوماتیک آن دارد که آن هم مرحله شستشوی سریع می باشد این مرحله بعد از شستشوی رزین به وسیله آب نمک قابل برنامه‌ریزی می‌باشد به گونه‌ای که پس از عمل به وسیله آب نمک آب می‌بایست به مقدار کافی از روی رزین‌ها گذر کند تا شوری آب از بین برود به این عمل شستشوی سریع می‌گویند که در نوع شیرهای سختی گیر رزینی اتوماتیک قابل برنامه‌ریزی می‌باشد در نوع نیمه اتوماتیک این مرحله وجود ندارد. 

شیراتوماتیک زمانی و جریانی شیر اتوماتیک زمانی سختی گیر:

با استفاده از شیر زمانی، سختی گیر در زمان مشخصی بر اساس روز و ساعت وارد سیکل احیا ‌می‌شود. در شیرهای اتوماتیک زمانی تعیین می گردد سختی‌گیر در چند روز و دقیقاً در چه ساعتی وارد مرحله بعدی سیکل کاری خود شود. این مدل بر اساس اعمال زمان‌های مشخص برای 5 سیکل عملکردی دستگاه قابل تنظیم است. سیکل سرویس، بکواش یا شستشوی آهسته، احیا یا ریجنریشن، پرکن تانک نمک و تخلیه سریع سیکل های کاری سختی گیر اتوماتیک به شمار می‌رود.

شیر اتوماتیک جریانی سختی گیر:

با استفاده از شیر جریانی، سختی گیر بعد از عبور حجم مشخصی از آب به حالت بکواش و احیای رزین وارد می‌شود. در این تیپ ولو تغییر هر سیکل به فاز بعدی از طریق تعریف میزان مشخصی از گذر آب انجام می پذیرد. شیرهای برنامه‌ریزی کنترل جریانی بر اساس حجم آب گذر شده از بستر رزین ها و میزان فلو جریان آب در گردش سختی گیر قابل تنظیم می‌باشد.

تفاوت سختی‌گیر رزینی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

عملیات بک واش و احیاء در سختی گیرهای رزینی با شیر نیمه اتوماتیک به صورت منظم و نظارت شده توسط اپراتور موتورخانه و در سختی گیرهای رزینی با شیر تمام اتوماتیک بدون نیاز به اپراتور و بر مبنای سیستم تنظیم جریانی یا زمانی به صورت خودکار انجام می‌پذیرد.

تفاوت اساسی این نوع سختی گیر فقط در شیر بک واش می‌باشد که در نمونه نیمه اتوماتیک قابلیت برنامه‌ریزی برای احیاء رزین را نداشته و حتما توسط یک اپراتور به صورت مستمر انجام می‌گیرد. تغییر حالت شیر سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک جهت بک واش به صورت دستی می‌باشد.

گروه کارخانجات دماگستر عرضه کننده انواع سختی گیررزینی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در بخش صنعتی و خانگی می‌باشد. برای ثبت سفارش به سایت رسمی دماگسترمراجعه کرده و باشماره های شرکت تماس حاصل فرمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سختی گیر رزینی مخزن سازه اتوماتیک زمانی برنامه ریزی نیمه اتوماتیک رزین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد، بیشتر خودروهای داخلی و مونتاژی تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا امروز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت نیز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی امروز رکورد افزایش قیمت را زد و ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۳ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۹۳ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۲۳ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۷ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز نوسان زیادی دیده نمی‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار، تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750740

دیگر خبرها

  • نکونام: می‌دانستیم بازی سختی پیش رو داریم
  • نکونام:می دانستیم بازی سختی داریم/ قضاوت داور بی نقص بود
  • نکونام:می دانستیم بازی سختی داریم
  • کار سختی در جام کافا داریم/ملی پوشان تاکتیک پذیر هستند
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • سپاهان - استقلال خوزستان؛ مورایس در لبه پرتگاه به پورموسوی رسید | پیش بازی
  • روزهای سختی در انتظار استقلال است
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • آلگری: مقابل رم عصبانی بازی سختی داریم